Suomen Muaythai liitto hakee uutta päätuomaria

Suomen Muaythai liiton päätuomarin tehtäviin kuuluvat mm. kansallisen tuomaritoiminnan organisointi ja johtaminen, tuomarikoulutukset sekä kansainvälinen yhteistyö.

Päätuomarin tehtävä edellyttää kansallisten ja kansainvälisten thainyrkkeilysääntöjen vahvaa tuntemista, vankkaa kokemusta tuomaritehtävistä, kotimaisen thainyrkkeilykentän tuntemista ja hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus kansainvälisistä tuomaritehtävistä on eduksi.

Päätuomarille korvataan matkakulut, maksetaan päivärahat ja muut korvaukset SMTL:n vuosittain voimassa olevien matkakustannusten korvaukset ohjeen mukaisesti. Tuomarikoulutuksista maksetaan erikseen sovittava palkkio ja matkoja kansainvälisiin turnauksiin tuetaan liiton taloudellinen tilanne huomioiden. Jokaisesta matkasta tehdään erillinen päätös.

Päätuomarin tehtävä tarjoaa eturivin näköalapaikan suomalaisen thainyrkkeilyn kilpailutoiminnassa. Tehtävän myötä on mahdollisuus päästä kehittämään tuomaritoimintaa ja sitä kautta tuoda lajia esille.

Tehtävä on määräaikainen ja nyt haettavan tehtävän toimintakausi on ajalle 2017 -2019. Tehtävää haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen hallitus@muaythai.fi 22.1.2017 mennessä.

Tehtävä täytetään 29.1.2017 mennessä.

Hallitus, Suomen Muaythai-liitto ry

 

 

Katru Perkkiö