Suomen Muaythai liitto kasvoi kahdella uudella jäsenseuralla

Suomen Muaythai liitto hyväksyi kaksi uutta jäsenseuraa mukaan toimintaansa marraskuun alussa. Alla lyhyet esittelyt molemmista.

Muay Tribe on uudenlainen pieni ja ytimekäs Muay Thai -sali Helsingissä. Salilla on rento kotimainen tunnelma ja tuulahdus Thaimaan Muay Thai -camppien fiilistä. Lajivalmentajina toimivat Antero Hynynen, Pai Jongsungnern ja Veli-Matti Välimäki (nyrkkeily).

Kursseja on tarjolla junnuille (13-17v) maksuton ottelemiseen tähtäävä Pitkä tie ja sitten kaikille suunnattu Kokemusten tie -kurssi sekä tästä treenimäärissä typistetty versio Intro-kurssi. Erillistä peruskurssia ei pidetä. Mukaan voi tulla lähtötasoon katsomatta. Kurssien lisäksi välillä järjestetään thainyrkkeilyleirejä. Yhteystiedot alla:

Muay Tribe (Helsinki, Vallila) – Tie Kokemuksiin
Käyntiosoite: Mäkelänkatu 54 A (5krs), Muay Tribe, 00510 Helsinki
Puh: 040-5607202 / Antero Hynynen
info@muaytribe.fi
http://muaytribe.fi

Pohjois-Karjalalaisen Outokummun Thaiboxing Clubin pitkät perinteet ulottuvat 90-luvulle saakka. Seura perustettiin Joensuun vanavedessä ja ensimmäisiä vetäjiä oli Mika Sirviö. Nyt vetäjänä toimii Teemu Salmela, jonka juuret lajin parista ovat myös 90-luvulta. Jäsenseuran nettisivut julkaistaan myöhemmin. Yhteystiedot alla:

Outokummun Thaiboxing Club ry
Käyntiosoite: Outolammenkatu 1, 83500 Outokumpu
Postiosoite: Jokirinne 1, 83500 Outokumpu
Puh: 050-3075825 / Teemu Salmela
Email: okutbc@gmail.com

Katru Perkkiö