Suomen Muaythai -liitto on mukana Ihmisoikeusliiton “Ihmisoikeudet urheilussa” -kampanjassa

Suomen Muaythai -liitto on mukana Ihmisoikeusliiton “Ihmisoikeudet urheilussa” -kampanjassa
Kampanjasta lyhyesti:
“Kyseessä on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen ponnistus, jonka tarkoituksena on edistää ihmisoikeuksia kaikilla urheilun tasoilla. Kampanjaa tukevat yhteistyötahommeSuomen olympiakomitea, Suomen paralympiakomitea sekä Suomen urheilun eettinen keskus SUEK.
Kampanjan viesti on yksinkertaisesti, että ihmisoikeuksia urheilussa tulee edistää kaikilla tasoilla. Tavoitteena on tehdä näkyväksi urheilun ihmisoikeuskysymyksiä: syrjintää, rasismia, häirintää, sukupuolten epätasa-arvoa. Kampanjassa painotetaan vahvasti myös lasten oikeuksien toteutumista.”

Mukana kampanjassa on yli 20 lajiliittoa koripallosta ja jääkiekosta tennikseen ja voimisteluun. Kampanjassa on erityisen tärkeää seurojen aktiivisuus ja tiedon kulkeminen harrastajille. Suomen Muaythai liiton kampanjan yhteyshenkilönä toimii Petra Martinez ja häneen voi olla yhteydessä jos herää kysymyksiä tai muita ajatuksia aiheen ympäriltä.

Alla osallistumiskutsu. Kutsun ilmoittautumispäivämäärä on vanhentunut, mutta laittakaa Petralle viestiä mahdollisimman pian, mikäli seuranne haluaa osallistua kampanjaan petra.martinez@jalotus.fi

Ihmisoikeusliiton_kutsu_urheiluseuroille

 

 

Heli Salapuro