Suomen Muaythai -liitto on saanut uusia jäsenseuroja mukaan toimintaansa!

Suomen Muaythai -liitto on saanut uusia jäsenseuroja mukaan toimintaansa!
Mukana edistämässä suomalaisen thainyrkkeilyn monipuolisuutta ja erinomaista tasoa on nyt 43 seuraa ympäri Suomen. Toivotamme tervetulleeksi Liittoon neljä uutta jäsenseuraa!

Helsinkiläinen Optima Thaiboxing Club on neljän ystävyksen perustama urheiluseura, jonka arvot ovat yhteisöllisyys, tasa-arvo ja ihmislähtöisyys.
 
Helsingin alue vahvistui myös toisella seuralla Gladiators Ry:n liityttyä Liittoon. Muaythai taitoja opettava seura tarjoaa kaikentasoisille ja kuntoisille tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa kamppailulaji oppia.
 
Mikkeli Thaiboxing Club Ry on matalan kynnyksen seura jokaiselle. Seura opettaa yksinkertaista, helposti omaksuttavaa, tehokasta ja toimivaa itsepuolustusta sekä kuntothainyrkkeilyä.  
 
Nokian Kamppailu-Urheilijat on kamppailun ja urheilun erikoisseura, jonka tavoitteena on tarjota monipuolista kamppailu-urheilua, kuntoilua sekä kehonhuoltoa kaiken ikäisille.
 
Liiton jäseneksi voi päästä seura, joka on toiminnallaan thainyrkkeilyä edistävä aatteellinen Suomessa rekisteröity yhdistys. Seuran säännöt tulee olla Liiton hyväksyttävissä, sekä toimintaperiaatteiden mukaiset. Jäsenseurat  ovat sitoutuneet noudattamaan Liiton sekä kansainvälisen kattojärjestön sääntöjä, määräyksiä ja päätöksiä. Suomen Muaythai -liiton arvot pohjautuvat Olympiakomitean ja kattojärjestö IFMA:n arvoihin.  

Heli Salapuro