Syksyn 2016 kilpailukalenteri

Tulevan syksyn aikana on mahdollista otella kuukausittain eri puolilla Suomea. Myös Suomen maajoukkueella on tiedossa turnaukset Kroatiassa ja Venäjällä.

Salikilpailuissa voi otella niin aloittelijoille suunnattuja tekniikkaotteluja kuin kokeneemmille ottelijoillekin suunnattuja kansallisia ja kansainvälisiä otteluja. Myös lasten D-säännöillä pääsee ottelemaan.

Tekniikka ottelut otellaan 3 x 2 minuutin pituisina ja otteluvarustuksina ovat rintapanssari, kypärä, kyynärpääsuojat, alasuojat, jalkasuojat sekä kaikissa ottelusarjoissa 14 oz nyrkkeilyhanskat. Valmentajat vastaavat siitä, että laittavat tekniikka otteluihin vain aloittelevia ottelijoita. Näissä otteluissa tyrmääminen on kielletty ja otteluissa painotetaan voiman sijasta teknistä osaamista. Tekniikka otteluissa on usein mukana myös uusia ja aloittelevia tuomareita, jotka harjoittelevan tuomaritehtävissä toimimista.

Kaikki muut ottelut otellaan 3 x 3 minuutin pituisina ja otteluvarustuksina ovat kypärä, 10 oz nyrkkeilyhanskat, kyynärpääsuojat ja säärisukat. Järjestävän seuran kanssa voi sopia mahdollisista kansainvälisistä otteluista kyseisissä salikilpailuissa, jos ulkomailta on kilpailuihin tulossa ottelijoita.

Mikael Syrjä HTBC vs Abdi Dynamite CAF, kehätuomarina Tommi Pitkälä
Mikael Syrjä HTBC vs Abdi Dynamite CAF, kehätuomarina Tommi Pitkälä

3.9 HTBC, Helsinki
24.9 TTBC, Turku
15.10 Jyväskylä
22.-29.10 EM-kisat Kroatia
5.11 RNC, Hyvinkää
13.-20.11 World Cup Venäjä
26.11 Karkkilan Sisu
10.12 Chitalada, Tampere

Salikilpailuihin ilmoittaudutaan kilpailukohtaisesti liiton keskustelufoorumilla ja kilpailut ovat avoimia kaikille jäsenseurojen ottelijoille. Salikilpailuihin osallistuvilla ottelijoilla tulee olla voimassa oleva vakuutus, joka kattaa thainyrkkeilyssä ottelemisen. Salikilpailujen osallistumismaksu on 10 € / ottelija, alle 15-vuotiailla osallistumismaksua ei ole. Maksu suoritetaan paikan päällä punnitusten yhteydessä.

Alla olevasta linkistä pääset SMTL:n keskustelufoorumille:
https://muaythai.fi/keskustelu/viewforum.php?f=8&sid=15c448fd5a3ed688fba8d894d69f295d

Suomen Muaythai liitto toivottaa kaikki tervetulleiksi salikilpailuihin!

Katru Perkkiö