Tulossa huhtikuussa Rakenna menestynyt Instagram-kanava kamppailu-urheilijana seminaari

Tulossa huhtikuussa Rakenna menestynyt Instagram-kanava kamppailu-urheilijana seminaari

Kiinnostaako sosiaalisessa mediassa tienaaminen kamppailu-urheilijana? Voisiko oma Instagram-kanava mahdollistaa kisamatkojen kustannukset, varusteet tai jopa vakinaiset kuukausitulot? 

Näihin kysymyksiin vastaa Niina Carita Zoom-seminaarissa: Rakenna menestynyt Instagram-kanava kamppailu-urheilijana. Seminaari järjestetään lauantaina 17.4.2021 kello 16.00-18.00. Seminaarin järjestää Suomen Muaythai-liitto yhdessä Niina Caritan kanssa

Tässä seminaarissa Niina Carita käy hyvin käytännönläheisesti läpi Instagram-kanavan kasvattamisen niin henkilöbrändin, alustan työkalujen ja ansainnan näkökulmasta. Seminaarin kesto on 2 tuntia, jonka ensimmäinen osio keskittyy teoriaan ja toinen osio on työpaja, jossa jokainen osallistuja täyttää Instagram-työkirjan Niinan opastuksella. Vaikka et haluaisi itsellesi Instagram-kanavaa, niin tämä työpaja avaa silmät sille missä sosiaalisen median maailmassa mennään urheilijan näkökulmasta. Seminaarin opit sopivat myös muihin sosiaalisen mediankanaviin tai vaikkapa kamppailusalin omaan markkinointiin.

Näin osallistut: 

  • Ilmoittaudu seminaariin Suomisportissa https://www.suomisport.fi/events/e878729c-bc07-4d6d-8d6f-7e086169ded2
  • Suomisport ilmoittautumisen jälkeen saat linkin seminaarimateriaalin ostamiseen, joka toimii pääsylippuna itse Zoom-seminaariin. Seminaarimateriaali pitää sisällään Niina Caritan kirjoittaman e-kirjan + työkirjan Instagram-kanavan kasvattamiseksi. Osta seminaarimateriaali (e-kirja + työkirja) kupongilla: SUOMENMUAYTHAI hintaan 5 € (normaalisti 8,50 €).  
  • Kun olet ostanut seminaarimateriaalin SUOMENMUAYTHAI -kuponkia käyttämällä, niin saat Zoom-seminaarilinkin ostovaiheessa käyttämääsi sähköpostiin. Muista siis seurata sähköpostiasi ostotapahtuman jälkeen.
  • Huom: Jos olet jo ostanut tämän seminaarimateriaalin, niin voit osallistua työpajaan maksutta. Laita tästä erikseen sähköpostia: niina@niinacarita.com. 

Niina Carita on thainyrkkeilijä, joka on rakentanut kaksi menestynyttä sosiaalisen median kanavaa lyhyessä ajassa. Niina Caritan Instagram-kanavalla on yli 80 000 seuraajaa ja TikTok-kanavalla 119 000 seuraajaa. Instagram-kanavan kasvattamisen Niina aloitti kesällä 2019 ja 5 kk päästä aktiivisesta kanavan tekemisestä tuli ensimmäinen viraalivideo ja tästä samasta päivästä alkoi myös kanavan kasvu, joka jatkuu edelleen. TikTok-kanavan Niina aloitti joulukuussa 2020 ja kanava kasvoi vain kolmessa kuukaudessa yli 100 000 seuraajan kanavaksi. Niina Carita tienaa tällä hetkellä elantonsa Instagram- ja TikTok-kanavia hyödyntämällä, pääasiallisesti kaupallisista yhteistöistä kamppailu-urheiluun liittyen.

Niinan mielestä kuka tahansa voi menestyä sosiaalisessa mediassa. Niina haluaa opettaa kamppailu-urheilijoille erityisesti sitä, että kuinka omaa sosiaalisen median kanavaa voi tehdä efektiivisesti niin, että se sosiaalisen median tekeminen ei veisi liikaa aikaa asioilta, jotka ovat tärkeitä. Sosiaalinen media on nykypäivän tärkein markkinapaikka, jossa sponsorit ja urheilijan muut tukijoukot saavat ikkunan edustaa urheilijaa.  

Verkkosivu:

Niina Carita

Instagram:

https://www.instagram.com/niinacarita/?hl=fi

TikTok:

https://www.tiktok.com/@niinacarita

Heli Salapuro