Vuoden 2022 Härmän Maljan voittaa Helsinki Thaiboxing Club

Vuoden 2022 Härmän Maljan voittaa Helsinki Thaiboxing Club

Poikkeuksellisesti PM-kilpailuiden yhteydessä julistettiin vuoden 2022 SM-kilpailuiden Härmän maljan voittaja ja se on tänä vuonna Helsinki Thaiboxing Club.

SM-kilpailuihin osallistuvat seurat kamppailevat mestaruuksien lukumäärällä SMTL:n HÄRMÄN MALJA kiertopalkinnosta! Hopeoidun maljan jalassa on tilaa 30 hopealaatalle, joihin voittajaseura saa joka vuosi kaiverruttaa nimensä ja voittovuotensa. Malja pysyy voittajaseuralla aina vuoden kerrallaan ja se luovutetaan seuraavissa SM-kilpailussa uudelle voittajaseuralle. Voittajalle luovutetaan myös hopealaatta, johon kaiverrutetaan seuran lyhenne ja voittovuosi.

Voittaja ratkaistaan naisten ja miesten sarjojen yhteenlaskettujen mestaruuksien määrällä. Jos mestaruudet menevät tasan, vertaillaan hopeasijoja ja sitten pronssisijoja. Jos tällöinkin ollaan tasalukemissa, otetaan vertailuun yhteenlaskettu osallistujamäärä. Jos edelleen ollaan tasalukemissa siirrytään edelliseen vuoteen, jossa suoritetaan sama vertailu.

Vuonna 2022 taistelu Härmän Maljan voitosta oli tasainen. SM-kilpailuissa 6 seuraa voittivat saman määrän (2) mestaruuksia ja hopeasijat ratkaisivat Härmän Maljan voiton. Helsinki Thaiboxing Club voitti 4 hopeaa.

Suomen Muaythai-liitto onnittelee!

Heli Salapuro