Pok Jääskeläinen katkaisi Josh Hillin voittoputken

Thaimaassa tällä hetkellä asuva ja harjoitteleva Pok Jääskeläinen jatkaa aktiivista ottelemistaan.

Tällä kertaa Jääskeläinen iski sunnuntaina 5.8.2018 pidetyssä Max Muay Thai illassa Thaimaan Pattayjalla ottelijanimellä “Helsinki Todmuaythai”. Vastassa oli 14 ottelun voittoputkessa ollut englantilainen Josh Hill. Ottelu käytiin miesten -67 kg:n sarjassa ja 3×3 minuutin pituisena ammattilaissäännöin.

Ottelun käsikirjoitus piti sisällään paljon lähiottelua, joista haettiin kyynärpäälyöntejä puolin ja toisin. Molemmat ottelijat yrittivät hakea ottelun ratkaisua myös kääntökyynärpäälyönnein.

Ottelu on tasaisen tuntuista vääntöä, mutta Jääskeläinen oli kuitenkin useissa tilanteissa vastustajaansa terävämpi ja saikin tämän heitettyä ja kaadettua kanveesiin useilla eri tekniikoilla.

Hillin paras yritys kääntää ottelu itselleen oli toisen erän ensisekunneilla. Hill yritti iskusarjan turvin saada ottelua itselleen, mutta Jääskeläisen vastaiskut hillitsivät vastustajan hyökkäysintoa nopeasti.

“Tässä ottelussa ei paljoa peruuteltu, vaan mentiin kaikki kolme erää aika kovalla temmolla. Englantilainen oli aikaisemmissa otteluissaan tyrmännyt thaimaalaisia vastustajiaan ja hänellä oli minuun nähden pituusetu. Tarkkana piti siis olla loppuun asti“, Jääskeläinen kommentoi ottelun jälkeen tuoreeltaan.

Vauhdikas ottelu, jonka Jääskeläinen kirjasi pistein itselleen ansaitusti. Ottelu on katsottavissa alla olevasta youtube-linkistä.