Gia Winberg avasi The World Games kilpailut voitolla

Eilen perjantaina kirjoitettiin lajihistoriaan taas uusi sivu. Thainyrkkeily on mukana ensimmäistä kertaa lajina The World Games kilpailuissa ja näin olemme taas saavuttaneet askeleen eteenpäin.

Kilpailujen avajaisissa Suomea edusti mallikkaasti valmentaja Niklas Winberg. Myös tuomaristossa on suomalaisväriä, kun Katarina Perkkiö aloitti kisa-urakkansa.

Päivän edetessä Orbita hallin volyymit kohosivat, kun yleisö kannusti omiaan. Etenkin isäntämaan ottelijoita oltiin tultu kannustamaan suurin joukoin.

Suomalaisittain Gia Winbergillä oli kunnia olla ensimmäinen suomalaisottelija näissä kilpailuissa. Winberg ottikin komennon heti eräkellon soitosta ja riisui ukrainattaren aseettomaksi lähes kaikilla osa-alueilla. Hetkittäin ukrainalainen sai osumia myös Winbergin suojauksen läpi, mutta näistä osumista katosi voima hänen perääntyessään samalla. Winberg kuittasi itselleen arvokkaan voiton kaikin tuomariäänin 5-0 ja jatkaa turnauksessa eteenpäin. 

Seuraavaksi Winberg kohtaa vastustajan Perusta, kun vastaan asettuu Antje Van Der Molen. Ottelut alkavat paikallista aikaa klo 15.00. Tämän päivän otteluja pääsee seuraamaan livenä täältä: https://www.youtube.com/channel/UCJfoE7xvY5TSee7WOh2sMbw

Kuva: IFMA, Respect each other

Katru Perkkiö