Gia Winberg The World Games finaaliin

The World Games kilpailuissa oteltiin tänään toinen kierros, josta voittajat jatkavat mitaliotteluihin. Winberg kohtasi perulaisen Antje Van Der Molenin ja ennen kuin voitto oli selvä, käytiin taistelua täydet kolme erää.

Ottelu lähti käyntiin tasaisissa merkeissä ja ensimmäinen erä menikin perulaiselle. Toiseen erään Winberg lisäsi tempoa ja päätti ottelun kulkusuunnan. Tämä taktiikka toi erävoiton suomalaiskulmaan. Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa ja Winberg vei sen lopulta nimiinsä tehden aktiivisemmin töitä ja pakottaen Molenin perääntymään. Winberg kuittasi voiton kaikin tuomariäänin 5-0 ja avasi tiensä tällä huomiseen finaaliin.

Winbergin sarjan alkuotteluissa nähtiin draamaa, kun hallitseva maailmanmestari Israelin Nili Block hävisi ottelunsa venäläiselle. Näin Block ottelee huomenna pronssista perulaista Molenia vastaan ja venäjäläinen Svetlana Vinnikova saapuu Gia Winbergin huomiseksi vastustajaksi. Luvassa on todellinen trilleri Suomi vastaan Venäjä! Finaalit alkavat jo klo 11 ja ne lähetetään paikallisella TV-kanavilla.

Thainyrkkeilyn suosio on näkynyt myös yleisömäärissä ja live stream katsojaluvuissa. Olemme TOP 5 joukossa tällä hetkellä, kun kilpailujen kaikki yli 30 lajia lasketaan mukaan. Tänään myös IOC oli mukana seuraamassa otteluja.

Kuva: Niklas Winberg

Katru Perkkiö