Junioreiden thainyrkkeilyleiri Turussa

Lauantaina 24.3.2018 Turku Thaiboxing Clubilla järjestettiin junioreiden thainyrkkeilyleiri. Leiri oli suunnattu alle 18-vuotialle junioreille, joilla on jo ottelukokemusta tai aikovat aloittaa ottelemisen lähiaikoina. Salille saapui lauantaiaamuna parikymmentä motivoitunutta thainyrkkeilijää Ringside Gym:ltä Crest – Professional Fighting Center:lta, Espoon Kehähait seurasta, Lempäälän Thaiboxing:lta, Karkkilan Sisu:lta sekä tietty TTBC.lta.

Leirin ensimmäiset treenit vedettiin tekniikka- ja taktiikkapainotuksella. Valto Vainio-Puhju opetti pysäytyspotkun käyttämistä ottelutilanteissa, alapotkuja ja blokkeja sekä kontraamista. Lopuksi otettiin vielä lähiottelutekniikkaa. Ruokailun ja tauon jälkeen aloitettiin toiset treenit olkahipalla ja keveyllä pingiksellä. Näitä seurasi muutama roolisparri ja kahdeksan erää reippaampaa sparria. Lopuksi väännettiin vielä lähiottelua kymmenen minuuttia.

Tekemisen meninki oli vahvaa koko päivän ajan ja tunnelma rento sekä kannustava. Oli todella hienoa vetää leiriä näin motivoituneille ja reippaille tulevaisuuden tähdille. Kiitos kaikille osallistuneille! Nähdään kisoissa ja seuraavilla leireillä.

Teksti: Arto Kuosmanen
Kuva: Jani Virtanen

Junnujen SM-kilpailut järjestetään 28.-29.4.2018 Helsingissä yhteistyössä Sport Is Your Gang -projektin kanssa. Ilmoittautuminen on käynnissä 31.03.2018 saakka liiton sivuilla keskustelut osiossa kohdassa Kilpailut.

 

Katru Perkkiö