Jussi Santalahdelle komea voitto Prahan illassa

Suomen ja Turku Thaiboxing Clubin Jussi Santalahti iski eilen Prahassa pidetyssä All Star Fight 5 tapahtumassa hienon voiton isäntämaan Lukas Dvorakista miesten -86kg:n sarjassa. Ottelun kesto oli 3×3 minuuttia. Santalahden vahvat ja näyttävät vartalopotkut sekä hyvä suojaus iskuvoittoista tsekkiä vastaan olivat tässä ottelussa Santalahden voiton aseina.

Santalahti piti vastustajansa haluamallaan etäisyydellä lähes koko ottelun ja ainoastaan toisessa erässä Dvorak pystyi tätä taktiikkaa rikkomaan. Tällöin yleisö innostui kannustamaan Santalahtea huudoin “blue, kick! blue, kick!” tietäen, että sinisessä kulmauksessa ottelevan Santalahden potkut toimisivat iskusarjoja vastaan. Ottelu tuomittiin kaikin tuomariäänin suomalaiskulmaukseen.

Samassa illassa ottelivat myös thaimaalaiset supertähdet Buakaw Banchamek ja Superbon. Jälkimmäisen vastustajalla ei juurikaan ollut mahdollisuuksia ja ottelu ei kestänyt täyttä aikaa. Buakawin otteista oli paras terä poissa, mutta hän pystyi silti voittamaan ottelunsa, vaikka viimeisessä erässä joutui hiukan ahtaalle.

Jussi Santalahden ottelu alla:

Katru Perkkiö