Kru Yap Muay Thai Ry liittyi Suomen Muaythai liiton jäsenseuraksi

Suomen Muaythai liitto vahvistui yhdellä uudella jäsenellä, kun kokkolalainen Kru Yap Muay Thai Ry hyväksyttiin jäseneksi. Salilla pääsee treenaamaan thainyrkkeilyä kuutena päivänä viikossa.

Salin omistaja, Payap Tothian, alias Payaknoi Por Samranchai aloitti ottelemisen 9 vuotiaana. Hän on uransa aikana otellut ympäri Thaimaata, lukuisia kertoja mm. Lumpinin ja Ratchadamnernin stadioneilla sekä monen eri thaimaalaisen tv-kananvan (TV3, TV9, TV 11, UBC) stadioneilla menestyksekkäästi.

Bangkokin vuosinaan hän edusti kuuluisaa, nykyisin jo lopetettua Por Samranchai Gymiä ja treenasi yhdessä ystäviensä Attachai Fairtexin (silloin Attachai Por Samranchai) ja Teelek Por Samranchain kanssa. Otteluja on takana 300. Yap on saavuttanut urallaan Thaimaan mestaruuden, Phuketissa kahden eri stadionin mestaruuden ja on Koh Lantan moninkertainen mestari. Viime vuosina Yap on otellut nimellä Ronnachai. Valmentajana hän on toiminut yli 10 vuotta, josta useamman vuoden Lanta gymillä. Hänen valmennuksestaan ovat hakeneet oppia monet ottelijat ympäri maailman.

Teksti ja kuva: Maiju Tothian

Käy tutustumassa liiton sivuihin ja laita Instagram seurantaan: @kru_yap_muay_thai.

Kru Yap Muay Thai Ry
Postiosoite: Ahertajantie 14, 67800 KOKKOLA
Käyntiosoite: Ahertajantie 14, 67800 KOKKOLA
Puh: 050 4653996 Joona Typpö ja 040 7350112 Marjut Tothian
kruyapmuaythai@gmail.com
www.kruyapmuaythai.fi

Kaikki liiton jäsenseurat yhteystietoineen löytyvät täältä, käy tutustumassa seurojen kurssitarjontaan tulevaa syksyä silmällä pitäen.

Katru Perkkiö