Suomen Muaythai liitto haastaa jäsenseuransa mukaan #puutunpeliin kampanjaan

puutunpeliin

Kampanjan taustalla oleva tarina ja haasteeseen vastaaminen

#puutunpeliin on Aamulehden kannanotto arjen hyvän käytöksen ja inhimillisyyden puolesta.

“Me lupaamme puuttua kiusaamiseen, kohdistui se keneen tahansa. Olemme kyllästyneet huuteluun, haukkumiseen ja rähinöintiin niin netissä, busseissa, kaupungilla kuin kodeissa. Arvostamme käytöstapoja ja ihmisyyttä”.

Haaste toimii seuraavasti: Ota kuva/video #puutunpeliin lapun kanssa, jaa kuva/video instagramissa, facebookissa tai sivuillasi, jossa haastat 5 kaveriasi tekemään samoin.

Suomen Muaythai liitto haastaa kaikki lähes 40 jäsenseuraansa

Suomen Muaythai liitto otti haasteen vastaan ja haastaa puolestaan kaikki jäsenseuransa mukaan #puutunpeliin kampanjaan.  Haaste lähtee liikkeelle Pohjois-Suomesta oululaisesta jäsenseurasta.

Oulun Kamppailuklubi lähti mukaan #puutunpeliin kampanjaan ja haastaa puolestaan kaikki thainyrkkeilijät mukaan taistoon kiusaamista vastaan. Oulun kamppailuklubilla treenaavat kaikenikäiset ja -kokoiset harrastajat. Thainyrkkeilyn lisäksi salilla treenaavat Brasilialaisen jujutsun, vapaaottelun, lukkopainin, Itsepuolustuksen, vapaapainin, judon, junnuTHAIn ja junnuBJJn harrastajat, yhteensä noin 800 jäsentä.

Ryhmähenki on klubilaisille tärkeä ja kamppailuklubi onkin tunnettu rohkaisevasta ja kannustavasta ilmapiiristään. Kamppailuklubilla on järjestetty mm. Kamppailija Ei Kiusaa -tapahtuma, johon kutsuttiin mukaan kaikki Oulun kamppailu-urheiluseurat. Junnuthai ryhmän harjoituksissa opetellaan hyviä käytöstapoja ja rohkaistaan kiusaamisen vastaiseen toimintaan myös salin ulkopuolella.

Kuva otettu Oulun Kamppailuklubilla kun JunnuTHAI treenit ovat päättyneet ja odotellaan aikuisten treenien alkamista.

 

 

 

Katru Perkkiö