Karkkilan Sisu Thaiboxing Clubilla treenataan suurella sydämellä!

karkkilaThainyrkkeilyn eli muaythain syksy on ollut vilkas ja lajin ympärillä on tapahtunut paljon.

Myös Suomen Muaythai liiton jäsenmäärä on kasvanut ja uusista jäsenseuroista on esittelyvuorossa Karkkilan Sisu Thaiboxing Club, jonka puuhanaisena toimii Heli Salapuro. Salapuron otteluhistoriasta löytyy mm. Euroopan mestaruus ja Suomenmestaruus vuodelta 2011 ja hänen lajijuurensa ovat Tampereen Chitalada of Finland seurasta.

Karkkila on pieni paikkakunta, mutta Salapuro on onnistunut luomaan sinne aktiivisen jäsenseuran, jossa on jo nyt paljon eri-ikäisiä naisia ja miehiä harrastamassa. Pienen seuran erityisenä piirteenä on, että sielllä harjoittelevat perheestä myös äiti, poika, sisko ja veli. Todellista paloa lajiin monen sukupolven voimin!

Uusi jäsenseura järjesti jo ensimmäiset salikisatkin marraskuun 26. päivä. Tuolloin kehässä nähtiin mm. maailmanmestari Lotta Loikkanen. Tulevana vuonna 2017 osa seuran ottelijoista nähdään nuoratun naruneliön sisällä ja tarkoituksena on käynnistää myös junioritoimintaa. Suuri päämäärä on kehittyä lajissa pintaa syvemmältä ja nauttia samalla urheilun tuomasta voimasta.

Alla jäsenseuran yhteystiedot:
Karkkilan Sisu Thaiboxing Club
Käyntiosoite: Liikuntahallin kamppailusali, Anttilankatu 2-4, 03600 Karkkila
Postiosoite: Hopeahuhdantie 8, 03600 Karkkila
Puh: 0504002475/ Heli Salapuro

Kuva: Heli Salapuro

Katru Perkkiö