Thainyrkkeilyn Superviikonloppu Pajulahdessa 6.-8.8.2021

Thainyrkkeilyn Superviikonloppu Pajulahdessa 6.-8.8.2021

6.-8.elokuuta Nastolassa vietetään Thainyrkkeilyn Superviikonloppua! Kolmen päivän ajan sinulla on mahdollisuus sukeltaa syvemmälle thainyrkkeilyn maailmaan kuin koskaan ennen. Pitkän koronan aiheuttaman hiljaisuuden jälkeen palataan tatameille ja kehiin ryminällä. Luvassa on VOK1- , Tuomari- ja SUEK -koulutuksia. Eikä siinä vielä kaikki! Superviikonlopun kruunaa kilpailukauden aloittavat salikisat, jotka järjestää SMTL:n valmennustiimi! On siis aika ilmoittaa seuran kisaajat mukaan mittelöihin!

Viikonlopun häppeningit on tarkoitettu kaikille seurojen jäsenille junnuista konkareihin. Yleisökin päästetään kisakatsomoihin jos koronatilanne sen elokuussa sallii. Telttaa ei näille festeille tarvitse pakata mukaan, sillä majoitus onnistuu kohtuullista maksua vastaan myös Pajulahden Urheiluopistossa, Nastolassa. Urheilua, oppia ja yhteisöllisyyttä luvassa koko viikonlopun ajan! Tervetuloa!

VOK1

Aikuisten valmentaja- ja ohjaajakoulutus VOK1 t järjestetään viikonlopun yhteydessä.  Lisäksi alkuvuodesta lasten ja nuorten VOK1 koulutuksen suorittaneille järjestetään lähipäivä. Mukaan voi ilmoittautua kertaamaan opittua myös kaikki aiemmin VOK1 koulutuksen suorittaneet. Kurssin suorittaneet saavat hyvät valmiudet ohjata ja tukea kaiken ikäisiä lapsia ja nuoria sekä aikuisia thainyrkkeilyn parissa. Saat laajemmat eväät ymmärtää eri ikäisten fysiikkaa, kehityksen vaatimuksia ja mahdollisuuksia.

Aika: pe 6.8. klo 17.00 – su 8.8 klo15.00
Hinta: 250 € sis. majoituksen ja ruuat

Tuomarikoulutus

Tunnetko tunteenpaloa ja halua tuomaritoimintaa kohtaan? Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa SMTL:n tuomarikoulutus kurssi, jonka jälkeen olet valmis toimimaan kehässä yhdessä arvostetuimmista pesteistä. Suomen Muaythai -liiton kehä- ja arvostelutuomarit vastaavat tuomaritehtävistä  ja suomalaisen tuomaritoiminnan kehittämisestä kotimaassa. Koulutus koostuu teoriasta ja käytännöstä viikonlopun kisojen aikana.

Aika: la 7.8. klo 9.00 alkaen
Hinta: 0 €

SUEK -koulutus

Tämä koulutus lisää tietotaitojasi lajimme eettisissä asioissa ja saat tuoreimmat tiedot alati kehittyvästä antidopingtoiminnasta ja säännöistä. Koulutuksen avulla viet seurasi kilpailijat ja toiminnan pidemmälle eettisen, terveellisen ja kestävän urheilukehityksen matkalle. Koulutusta suositellaan suuresti myös itse urheilijoille ja kaikille lajimme eettisen kehittämisen asioista kiinnostuneille.

Aika: la 7.8. klo 13.30-14.30
Hinta: 0 €

Salikilpailut

On aika karistaa karstat kisaryhmiltä ja kisoista kiinnostuneilta! Viikonlopun aikana järjestämme lauantaina kisat kaikentasoisille ja kokoisille kisaajille. Toivomme seuroilta paljon ilmoittautuneita, että saamme kunnon skabat käytiin pitkän kisattoman koronakauden jäljiltä. Osallistumalla kisoihin kartutat myös omia taitojasi mittelemällä uusia vastustajia ja taitoja vastaan, vaikkakin omat salikaverit pistävät kotiseuroissa parastaan vastustaan. Kisat järjestää puolueeton SMTL:n valmentajatiimi.

Aika: la 7.8. punnitus klo 12.00-12.30, ottelut alkavat klo 15.00
Hinta: 0 €

Huom! Ilmoittautuminen kilpailuihin sekä Suomisportissa että liiton keskustalufoorumilla kohdassa kilpailutoiminta -> Keskustelu -> Salikilpailuihin ilmoittautuminen

Leiri

Nappaa seurakamusi kainaloon tai pakkaa lajia harrastava perheesi autoon, sillä on aika suunnata Superviikonlopun leirille sunnuntaina 8.elokuuta! Tämän leirin aikana rakkautesi lajiin saa uutta boostia, kun treenataan yhdessä, kokeillaan ja testataan uusia kikkoja, syvennytään ja kehitetään omia thainyrkkeilytaitoja rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. Kaikentasoiset seurojen jäsenet ovat tervetulleita tähän ainutlaatuiseen päivään!

Aika: su 8.8 klo 10.00-16.00
Hinta: aikuiset 25 €, alle 18v. 10 €

Lasten ja nuorten valmentaja- ja ohjaajakoulutus VOK1 lähipäivä

Aika: su 8.8. klo 10.00-16.00
Hinta 0 € alkuvuodesta koulutuksen suorittaneet. 25 € aiemmin VOK1 koulutuksen suorittaneet

Majoitus ja ateriat

Opistotason majoitus + täysihoitoruokailut (päivällinen, aamiainen ja lounas):

  • 2 vrk Pe-su (täysihoito): 144 €, juniorit (6-16v) 136 €
  •  1 vrk La-su 1 vrk (lauantain lounas + täysihoito): 90 €, juniorit (6-16v) 80 €

Huomioithan, että aikaisin varaamalla paikkasi takaat mukaan mahtumisen. Osallistumispaikkoja on tarjolla rajoitettu määrä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa täältä Samasta linkistä pääset ilmoittautumaan kaikkiin viikonlopun tapahtumiin paitsi salikilpailuihin.
Salikilpailuihin ilmoittautuminen Suomisportissa täältä

Thainyrkkeilyn superviikonloppu aikataulu

Heli Salapuro