Total Fight Night vol 2, Lahti, 28.10.2017

Lahden Sibeliustalo luo kerta toisensa jälkeen upeat puitteet ottelutapahtumalle. Tälläkin kertaa tupa oli täynnä ja tunnelma katossa, kun Suomi ja Lahti haastoivat ottelijat Venäjältä. Illan aikana nähtiin osin tasaisia ja vauhdikkaita otteluja, tulokset alla:

-67 kg Vihtori Lind (LTBC) – Onni Haapala (PVTBC) 3-0
-54 kg Pauliina Salonen (FIN) – Daria Puntus (RUS)  1-2
-63,5 kg Kristoffer Björkskog (FIN) – Mark Vavovich (RUS)  3-0
-54 kg Sanni Nurminen (FIN) – Anna Majorova (RUS)  2-1
+91 kg Roni Lång (MMA Joensuu) – Ivar Wikström (NuTBC) 0-3
-63,5 kg Timo Venäläinen (FIN) – Albert Artutonja (RUS) 0-3

Lahti Thaiboxing Clubin päävalmentaja Hannu Vappula on mies mestareiden takana. Hänen valmennettavat ottelijat ottelevat paljon kotimaassa ja ulkomailla. Se on myös tuottanut tulosta. Maailmanmestari ja tupla Euroopan mestari Tessa Kakkonen on yksi tämän hetken valovoimaisimmista tähdistä. Myös seuran tulevaisuus näyttää hyvältä, sillä Lahti Thaiboxing Clubilla on lähettää vuosittain ottelijoita myös junioreiden MM-kilpailuihin.

SM-kilpailujen yhteydessä kilpailujen parhaalle seuralle luovutetaan Härmän Malja. Tänä vuonna tulosten laskennassa oli draamaa, sillä tulos laskettiin inhimillisen erehdyksen vuoksi ensin väärin. Äärimmäisen tiukassa kisassa loppumetreille selvisivät Lahti Thaiboxing Club sekä helsinkiläinen Combat Academy of Finland. Vasta tarkistuslaskennassa saatiin voittaja selville ja se oli yhden pronssimitalin verran Lahti Thaiboxing Club.

Hannu Vappula ja Härmän Malja!

Härmän Malja on ollut kaikki nämä kuukaudet hyvässä huomassa Combat:n salilla. Lahden Sibeliustalo tarjosi puitteet, jossa pokaali luovutettiin arvoisellaan tavalla oikealle omistajalle.

Suomen Muaythai liitto pahoittelee vielä kertaalleen sekannusta voittajan laskennassa ja onnittelee samalla vielä uudemman kerran vuoden 2017 parasta seuraa Lahti Thaiboxing Clubia hienosta työstä lajin eteen!

 

 

Katru Perkkiö