Treenit vaihtoon päivä poiki paljon hyviä ajatuksia

Kovat tyypit ei kiusaaPorvoo Thaiboxing Clubin thainyrkkeilijä Kari Viinikainen ja kehonrakentaja Timo “Testo” Naapila ovat keskustelleet keskenään paljon treenaamisesta.Todellisuudessa kumpikaan heistä ei ymmärtänyt toistensa lajeista oikeastaan yhtään mitään.

Urheilijat päättivät tutustua toistensa lajeihin syvällisemmin ja näin syntyi ajatus “Treenit vaihtoon” päivästä. Yhden päivän ajan molemmat noudattivat toistensa treeni- ja ruokaohjelmaa.

Viinikainen vietti päivän kehonrakentajana, jossa hän söi pitkin päivää ja paljon. Hän pääsi myös testaamaan “jalkapäivää”, jonka jälkeen jalat olivat ensin spagettia ja seuraavat kaksi päivää sementtiä.

Naapila puolestaan teki thainyrkkeilyyn liittyvää oheisharjoittelua ja pääsi kokeilemaan sparraamista. Sparrausvastustajana hänellä oli sarjassa -63,5kg:n sarjassa otteleva Porvoo Thaiboxing Clubin Riku Mikkonen.

Vaihtopäivien päätteeksi molemmilla urheilijoilla on nyt jonkinlainen käsitys toistensa lajeista. Tämä lisäsi entisestään ymmärrystä toista kohtaan. Kummankin lajin treenaaminen on hyvin erilaista, mutta henkiseltä puolelta löytyi jotakin samanlaista. Molemmissa lajeissa tarvitaan henkistä kanttia, etenkin sen jälkeen kun tekisi mieli keskeyttää maitohappojen jyllätessä.

Videon lopussa kaverukset puhuvat erittäin tärkeästä asiasta: kiusaamisen estämisestä. Kaikkihan me tiedämme, että “Kovat tyypit ei kiusaa“.

Videopätkä lajinvaihdosta ja tunnelmia siitä:
https://m.youtube.com/watch?v=d0SmeyF2zfM

Lähde: Kari Viinikainen

Katru Perkkiö